Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Slučaj ubijene Jelene Marjanović polako dobija epilog

BEOGRAD - Slučaj ubistva pjevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će donijeti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Što se tog slučaja tiče, policija je svoj dio posla uradila i mi sprovodimo sve što je potrebno, po zahtevima Višeg tužioca u Beogradu. Da li će biti novih osumnjičenih za različita dela vezana za ovaj slučaj, ne mogu to da vam kažem, o tome će odlučiti Tužilaštvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kada sagleda sve dokaze", rekao je Stefanović novinarima.

Važno je, podvlači ministar, da građani shvate da je to bio vrlo kompleksan slučaj, da zna da je "ljudima djelovalo da je trajalo dugo", ali naglašava da bi mnogo opasnije bilo da se "radilo na brzinu" i da na kraju, "zbog nedovoljno dobro prikupljenih dokaza, dobijemo oslobađajuću presudu".

"Onda to svakako nije pravda za ubijenu Jelenu, koja je zaslužila u najmanju ruku, posle tako mučnog ubistva da dobije neki vid pravde, ona i ljudi iz njene porodice, da se vidi da su oni koji su počinili ubistvo dobili zaslužene kazne", rekao je Stefanović.

Ono što jeste dobro, podvlači on, taj slučaj polako dobija svoj epilog, odnosno da će moći da se ide na suđenje, koje će, nada se ministar, donijeti pravdu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se ministar Stefanović: Slučaj ubistva Jelene Marjanović polako dobija epilog

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2018

Biće donešena pravda..Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će doneti pravdu...Pročitajte i :..- Što se tog slučaja tiče, policija je svoj deo posla uradila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.