Stefanović: SAJ spreman da odgovori na sve izazove

Izvor: N1 televizija, 18.Apr.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: SAJ spreman da odgovori na sve izazove

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će MUP nastaviti da ulaže u opremanje i modernizaciju Specijalne antiterorističke jedinice, koja je kako je naveo, spremna da odgovori na sve bezednosne izazove koji mogu ugroziti bezbednost građana Srbije.

Stefanović je u bazi Specijalne antiterorističke jedinice obišao novoizgrađenu zgradu i istakao da će MUP nastaviti da ulaže u opremu, naoružanje, tehniku i sve što je potrebno da bi jedinica držala >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << korak sa savremenim tehnologijama.

On je kazao da će nova zgrada služiti za smeštaj stotinu pripadnika te jednice, koji se bave jednim od najtežih zadataka, rizikuju i žrtvuju živote za mir i bezbednost građana, preneo je MUP.

Ministar policije naveo je da Specijalna antiteroristička jedinica nastavlja proces uvežbavanja i treninge koji obuhvataju redovne zadatke, ali i primenu novih metoda.

"Imamo jedinicu koja je dobro uvežbana i opremljena i koja je spremna da snažno i silovito odgovori na bilo koji bezbednosni izazov i garantuje bezbednost građanima Srbije", rekao je Stefanović i dodao da će modernizacija omogućiti podizanje nivoa kapaciteta za obuku svih policajaca.

Zahvalio je donatorima na pomoći u izgradnji novog objekta za potrebe SAJ-a, istakavši da je njihova pomoć bila od značaja za rešavanje vitalnih problema vezanih za funkcionisanje te jedinice.

Stefanović: SAJ spreman da odgovori na sve izazove

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.