Stefanović: Nelegalni objekat na Kopaoniku će do poslednje cigle biti srušen

Izvor: Danas, 07.Avg.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Nelegalni objekat na Kopaoniku će do poslednje cigle biti srušen

Tačno godinu dana traje prebacivanje odgovornosti dva ministrastva - građevine i unutrašnjih poslova - za to što nelegalan objekat od hiljadu kvadrata na vrhu Kopaonika nije srušen, ali je danas ministar policije Nebojša Stefanović obećao da će najkasnije do kraja godine to biti učinjeno. Članak Stefanović: Nelegalni objekat na Kopaoniku će do poslednje cigle biti srušen se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stefanović: Nelegalni lokal na Kopaoniku biće srušen, neće ostati ni trunčica od njega

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2019

Tačno godinu dana traje prebacivanje odgovornosti dva ministrastva - građevine i unutrašnjih poslova - za to što nelegalan objekat od hiljadu kvadrata na vrhu Kopaonika nije srušen, ali je danas ministar policije Nebojša Stefanović obećao da će najkasnije do kraja godine to biti učinjeno...Ministarstvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.