Stanje u školama redovno, nema ukidanja završnog ispita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2021, 06:56

Stanje u školama redovno, nema ukidanja završnog ispita

Učenici starijih razreda osnovnih škola i srednjoškolci danas se, u skladu sa odlukom Kriznog štaba, vraćaju u školske klupe. Oni će nastavu pohađati po modelu od 1. septembra - po smenama, sa manje učenika u odeljenjima, uz obavezu nošenja maski.

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je ranije za Tanjug da nema nikakvih problema pred početak nastave po modelu od 1. septembra.

Ružić je istakao da je važno da dva meseca pred kraj školske godine učenici u kontinuitetu, uz poštovanje svih epidemioloških mera, privedu na kvalitetan način školsku godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Škole opet pune; Ministar: Došli smo u poziciju VIDEO

Izvor: B92, 19.Apr.2021

Beograd -- Učenici starijih razreda osnovnih škola i srednjoškolci danas se, u skladu sa odlukom Kriznog štaba, vraćaju u školske klupe...Oni će nastavu pohađati po modelu od 1. septembra - po smenama, sa manje učenika u odeljenjima, uz obavezu nošenja maski...Ministar prosvete Branko Ružić...

Nastavak na B92...

U Srbiji beba preminula od koronavirusa, još 2.604 slučaja zaraze

Izvor: VOA, 19.Apr.2021

U Srbiji je od koronavirusa preminula beba stara devet dana rođena u Kragujevcu, saopšteno je iz Dečje klinike u Tiršovoj, prenosi RTS. Beba je rođena sa koronavirusom i bila je smeštena u kragujevačkom kliničkom centru zbog simptoma infekcije, a tokom dana je zbog pogoršanog stanja prebačena...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.