Stanković: Maksimalna koncentracija, ne sme da se ponovi Javor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2020, 15:18

Stanković: Maksimalna koncentracija, ne sme da se ponovi Javor

Desio nam se kiks protiv Javora, ne želim da to ponovimo i zato smo maksimalno koncentrisani na meč protiv Radnika u Surdulici, kako bismo odgovorili na sve zahteve i upisali nova tri boda, kaže trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

"Spremamo utakmicu po utakmicu. Crvena zvezda je klub u kom nema vremena za odmor, meč koji smo igrali protiv Slovana je već istorija, a mi se okrećemo novom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Prvenstvo je velika obaveza i nešto što ne smemo da zapostavimo", rekao je Stanković na onlajn konferenciji za medije.

On je dodao da se raduje duelu sa trenerom Radnika Slavoljubom Đorđevićem, donedavno trenerom Zvezdinih omladinaca.

"Presrećan sam zbog Slavoljuba Đorđevića, on je neko ko ima izražen takmičarski duh i želi da napreduje. Pokazao je u Crvenoj zvezdi ko je i šta je, sa omladinskom selekcijom prošle godine je igrao grupnu fazu Lige šampiona, gde je pokazao sav svoj talenat i kvalitet. Biće nam teško, dobro nas poznaje i iz tog razloga mislim da neće biti velikih iznenađenja između mene i njega".

Stanković je istakao i da će povratak Gelora Kange biti veliko pojačanje.

"Kada se igra na svaka tri dana gotovo svaki pojedinac ima dovoljnu minutažu. Ne gledam na to da li neko igra manje ili više, svi su potrebni Crvenoj zvezdi i moraju da budu maksimalno motivisani. Raduje me što će Kanga sigurno igrati, on je veoma važan za nas. Nismo smeli da žurimo, kao što je to bilo i sa Mirkom Ivanićem morali smo da sačekamo da uđe u trenažni proces, posle toga polako da kroz minutažu dobija na kondiciji, tako će biti i sa Kangom", poručio je Stanković.

On je dodao da će se, što se tiče Ričmonda Boaćija, videti da li će početi ili će ući sa klupe.

"Moramo da računamo na sve igrače i svi moraju biti maksimalno spremni", rekao je Stanković.

Utakmica 13. kola Superlige između Radnika i Crvene zvezde igra se sutra od 15 sati u Surdulici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.