Stala na stolicu koja se nalazila na terasi, pa skočila u smrt: Detalji tragedije u domu za stare u Kikindi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 18:24

Stala na stolicu koja se nalazila na terasi, pa skočila u smrt: Detalji tragedije u domu za stare u Kikindi

Hitna pomoć i policija koji su stigli odmah nakon tragedije mogli su samo da konstatuju smrt

Žena stara 88 godina izvršila je danas u popodnevnim satima samoubistvo skokom sa drugog sprata novog Gerontološkog centra u Kikindi.

Korisnica usluga Gerontološkog centra tragično je okončala život oko 12.30 sati tako što je stala na stolicu koja se nalazila na terasi sobe u kojoj je boravila i skočila.

.

Rođaci nastradale bake došli su Gerontološki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centar i u šoku. Ne želeći da se medijski eksponiraju, kratko su prokomentarisali da su iznenađeni, jer ništa nije ukazivalo da će baka sebi da oduzme život. Sestrić starice u pratnji još jedne rođake u neverici i s tugom u glasu je izjavio:

- Baka je bila dve godine korisnica doma i ništa nije slutilo da će da počini samoubistvo. Puno nas je potresla ova tužna vest. Sve se desilo na Veliki petak, praznik, zaista smo u šoku - rekao je sestrić preminule starice.

Niko od zaposlenih u Gerontološkom centru nije želeo da komentariše tragediju koja je potresla sve radnike. Veliki petak tužan je u novom domu za stare.

Kikindski Gerontološki centar jedan je od retkih u Srbiji koji je odoleo koroni jer niko od korisnika nije bio zaražen. Posete ovom domu bile su zabranjene godinu i po dana, a stari pod zaštitom od eventualne zaraze.

Ipak, rodbini je sa vremena na vreme, kad su epidemijske mere dozvoljavale, bila dozvoljena poseta u kratkom vremenskom roku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.