Šta se zna o napadaču na džamije na Novom Zelandu?

Izvor: Danas, 15.Mar.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se zna o napadaču na džamije na Novom Zelandu?

Muškarac koji je na internetu uživo prenosio svoj napad na muslimanske vernike na Novom Zelandu, tokom kojeg je ubio najmanje 40 ljudi, predstavio se kao Australijanac Brenton Tarant, a među onima koji su ga inspirisali ima i ličnosti iz srpske istorije. Članak Šta se zna o napadaču na džamije na Novom Zelandu? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadač na džamije na Novom Zelandu inspirisan ratovima u Ex Yu i Radovanom Karadžićem

Izvor: Beta, 15.Mar.2019

Muškarac koji je na internetu uživo prenosio svoj napad na muslimanske vernike na Novom Zelandu, tokom kojeg je ubio najmanje 40 ljudi, predstavio se kao Australijanac Brenton Tarant, a medju onima koji su ga inspirisali ima i ličnosti iz srpske istorije.Tarant je na Jutjubu uživo prenosio napad...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.