Šta se nalazilo u vozu? Policija ne da ljudima da izlaze iz kuća! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se nalazilo u vozu? Policija ne da ljudima da izlaze iz kuća! (VIDEO)

Sumnja se da se u vozu nalazio opasan teret

Policija zabranjuje meštanima sela Levosoj da izlaze iz kuća zbog opasnosti širenja materija iz voza nakon što je u popodnevnim satima eksplodirala lokomotiva, saznaju Bujanovačke.

Prema informacijama sa lica mesta, policajci sa gas maskama ne dozvoljavaju meštanima da napuštaju svoje domove niti da prilaze mestu incidenta, strahujući zbog opasnih materija u vozu.

Svi putevi, kako nezvanično saznaju Bujanovačke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovom području su blokirani, a po poslednjim informacijama, vatrogasci su uspeli da ugase požar na lokomotivi.

Kako javljaju meštani, više se ne vidi dim iz lokomotive, ali ga ima mnogo okolo.

Reporter Bujanovačkih sa lica mesta javlja da je Koridor 10 zatvoren za saobraćaj koji je od Preševa do Bujanovca preusmeren na stari put.

Na ulazu u Železničku stanicu Bujanovac, kod Levosoja, oko 17.30 sati eksplodirala je lokomotiva teretnog voza, koji je došao iz pravca Preševa i po nezvaničnim informacijama prevozi opasan teret.

Preduzeće Infrastruktura Železnice Srbije potvrdilo je da je došlo do požara.

- Železnički saobraćaj na deonici Bujanovac - Preševo, na međunarodnom Koridoru 10, trenutno je u prekidu, zbog požara na lokomotivi teretnog voza "Srbija Karga", koji se dogodio danas u 16.34 sati, u železničkoj stanici Bujanovac - navodi se u saopštenju.

Lokomotiva iz sastava teretnog voza "Srbija Karga" koji je prevozio kontejnere, zapalila se na ulaznom signalu u železničku stanicu Bujanovac, a gašenje požara trajalo je duže od dva sata.

Požar je trenutno lokalizovan, a na mestu događaja nalaze se pripadnici MUP-a i Vatrogasne jedinice, kao i radnici železnice.

Ponovno uspostavljanje železničkog saobraćaja na ovom delu Koridora 10 očekuje se tokom sutrašnjeg prepodneva.

Železnička komisija za vanredne događaje utvrdiće uzroke ovog požara, stoji u saopštenju.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.