Srpsko-hrvatski odnosi biće značajno bolji

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpsko-hrvatski odnosi biće značajno bolji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović izrazili su danas uverenje da ne postoje suštinske prepreke za razvoj "značajno boljih" srpsko-hrvatskih odnosa u budućnosti.

"Obojica smo izrazili nadu i uverenje da će srpsko-hrvatski odnosi u budućnosti biti dobri značajno bolji, a da suštinske prepreke za razvoj situacije takav na Balkanu ne postoje", rekao je Vučić novinarima posle sastanka s Čovićem u Beogradu.

Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je rekao da će u budućnosti kroz razgovore i ekonomsku saradnju obezbediti bolji život za buduće generacije.

On je dodao da Srbija ima dobru trgovinsku razmenu s BiH, što se vidi iz toga da u prvih pet meseci Srbija ima rast izvoza od 7,9 odsto u BiH.

"Želimo dobre odnose između Srba i Hrvata, imali smo iskrene otvorene i prijateljske odnose koji su lekoviti, nastavićemo takvu vrstu saradnje", dodao je Vučić.

Hrvatski član Predsedništva BiH kazao je da će odnosi Srbije i Hrvatske vrlo brzo biti mnogo bolji.

"Ono što nas danas razdvaja, vrlo brzo neće", rekao je Čović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Srpsko-hrvatski odnosi biće značajno bolji

Izvor: Beta, 01.Sep.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović izrazili su danas uverenje da ne postoje suštinske prepreke za razvoj "značajno boljih" srpsko-hrvatskih odnosa u budućnosti."Obojica smo izrazili nadu i uverenje da će srpsko-hrvatski odnosi u budućnosti biti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.