Srpski u dijaspori – Od srpskih škola do interneta

Izvor: Danas, 24.Sep.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski u dijaspori – Od srpskih škola do interneta

Zajedno sa strancima željnim da nauče srpski, deca iz dijaspore jul i avgust često provode u kampovima srpskog jezika u Srbiji. Ali, kako jezik uče kada nisu u zemlji? „Imate dve grupe dece – sveže odseljene, čiji su roditelji zaposleni u inostranstvu. Ta deca su pohađala školu u Srbiji i nastavljaju u srpskim školama u […] Članak Srpski u dijaspori – Od srpskih škola do interneta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Roditelji su glavni kreatori zdravih navika kod dece

Izvor: Danas, 24.Sep.2018

Skoro svako drugo dijete, dakle oko 40 odsto devojčica i dečaka u Crnoj Gori, ima problem sa prekomernom telesnom masom ili je gojazno, rezultati su istraživanja Instituta za javno zdravlje od pre dve godine. Članak Roditelji su glavni kreatori zdravih navika kod dece se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.