Srpska pevačica ulepšala baki u domu 101. rođendan: Evo koji joj je zlata vredan savet baka dala

Izvor: B92, 08.Mar.2016, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska pevačica ulepšala baki u domu 101. rođendan: Evo koji joj je zlata vredan savet baka dala

Svojim dobro poznatim pesmama pevačica Zorana Pavić poželela je srećan 101. rođendan gospođi Julijani, koja prve dane drugog veka svog života provodi u Domu za stare u beogradskom naselju Karaburma.

“Kada smo popričali pre ove manifestacije i kada sam je pitala da li ima neki savet, ona ona je rekla 'Sinko samo ne gubi nikad volju', i to je jako dobra poruka i za vaše gledaoce“, rekla je Zorana za „Exkluziv“.

Očarana je izgledom slavljenice, ali ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trocifreni broj u godinama kod nje ne budi lepe uspomene.

“Imam tu neku ličnu priču jer je naš deda Milan Bjelogrlić umro u 100. godini. Ne mislim da je to sreća za svakog s obzirom na to da je sahranio tri sina, a pošto živimo na Balkanu prebombao je dosta ratova“

Kako je izgledalo slavlje pogledajte OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.