Sreten Jocić će tužiti Srbiju za 60 miliona dinara

Izvor: Press, 19.Apr.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreten Jocić će tužiti Srbiju za 60 miliona dinara

Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam, rešio je da tuži Srbiju zbog nezakonitog pritvaranje u slučaju “Pukanić” i kršenja pretpostavke nevinosti, pišu “Novosti”.
Foto:B92.net
Kako navode, Jocić će od države tražiti odštetu od 60 miliona dinara, a slučaj je Srbiju već koštao 11 miliona koliko je plaćeno njegovim advokatima.
Jocić je pre tri meseca preko svojih advokata državnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << organima uputio zahtev o eventualnom sudskom poravnanju, o čemu je trebalo da odluči Ministarstvo pravde.
Kako to nije urađeno, Jocić sad može da, po zakonu, podnese tužbu za naknadu štete. 

Inače, Sreten Jocić je Srbiju već koštao 11 miliona dinara, koliko je sa računa Specijalnog suda u Beogradu, isplaćeno njegovim advokatima na ime zastupanja pred sudom, a zbog pravosnažne presude kojom je oslobođen za ubistvo Ive Pukanića, navode “Novosti”.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.