Srednje škole prelaze na onlajn nastavu VIDEO

Izvor: B92, 05.Mar.2021, 17:36

Srednje škole prelaze na onlajn nastavu VIDEO

Nastava u srednjim školama od ponedeljka će se održavati samo onlajn, saopšteno je nakon sednice Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa.

Epidemiolog Predrag Kon rekao je za B92.net da se na sednici razmatralo i o prelasku osnovnih škola na onlajn nastavu, ali da taj predlog nije prihvaćen.

Osim ove mere, odlučeno je da u subotu sve radi do 12 časova i da do ponedeljka do 6 časova ujutru rade samo prodavnice hrane, lekova i goriva, rekao je član Kriznog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << štaba dr Predrag Kon.

Krizni štab će se ponovo sastati u utorak.

"Jedino na šta se oslanjamo je imunizacija", kaže dr Predrag Kon i dodaje da je imunitet od vakcine veći od onog nakon preležane bolesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.