Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebrenica: Dva autobusa izgorjela od udara groma

SREBRENICA - Nevrijeme koje je zahvatilo srednje Podrinje pričinilo je štetu na putevima, a dva autobusa izgorjela su od udara groma na parkingu zvorničkog preduzeća "Drinatrans", Poslovna jedinica "Prevoz" Srebrenica.

Autobusi su potpuno uništeni jer se zapalio rezervoar za gorivo u koji je grom pogodio.

Dežurni radnici rekli su da se jutros oko 5.00 časova čuo jak udar groma nakon kojeg su se pojavili dim i vatra na parkingu firme u Potočarima.

Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od vozača koji je trebalo da krene na redovnu liniju Srebrenica-Banjaluka rekao je novinarima da je požar zahvatio i objekat radionice na kome je pričinjena manja materijalna šteta.

Požar su ugasili prisutni radnici uz pomoć kolega iz obližnjih fabrika, i spriječeno je da se vatra proširi na pumpu za gorivo tog preduzeća, u blizini parkirališta gdje su izgorjeli autobusi.

Izvršen je uviđaj, a istraga će utvrditi tačan uzrok požara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Grom spalio dva autobusa

Izvor: Cafe.ba, 22.Avg.2016

Nevrijeme koje je zahvatilo srednje Podrinje pričinilo je štetu na putevima, a dva autobusa izgorjela su od udara groma na parkingu zvorničkog preduzeća „Drinatrans, Poslovna jedinica „Prevoz Srebrenica.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.