Srbin izrešetan u Johanesburgu, dve osobe teško povređene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin izrešetan u Johanesburgu, dve osobe teško povređene

Srbin D.K. (46) ubijen je kada je u njega ispaljeno 30 metaka u predgrađu Johanesburga, a njegova supruga i još jedan muškarac su teško povređeni.

Supruga ubijenog, takođe srpske nacionalnosti, povređena je u predelu glave i helikopterom je sa drugim povređenim prevezena u najbližu bolnicu, preneo je Blic.

Par kilometara dalje pronađen je zapaljen automobil, marke "Mercedes".

Lokalna policija saopštila je da je do pucnjave došlo u utorak oko 14 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sati po lokalnom vremenu, i dodala da je u toku istraga i da se traga za napadačima.

Kako pišu lokalni mediji, do ubistva je došlo juče oko 14 sati kada su napadači iz belog "Mercedesa" presreli "BMW" u kojem je bio Srbin i otvorili vatru.

Na vozilo je ispaljeno više od 30 metaka, a D. K., koji je bio za volanom "BMW", preminuo je na licu mesta, preneo je Blic.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brutalna likvidacija u predgrađu Johanesburga: U Srbina ispaljeno 30 metaka, dve osobe teško povređene

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2018

Srbin D.K. (46) ubijen je u predgrađu Johanesburgu u Južnoj Africi, a njegova supruga i još jedan muškarac su teško povređeni...D.K. je nastradao kada je u njega ispaljeno 30 metaka, a njegova supruga je povređena je u predelu glave i helikopterom je sa drugim povređenim prevezena u najbližu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.