Srbiju će sutra zavejati sneg: Temperatura pada, očekuju se padavine

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiju će sutra zavejati sneg: Temperatura pada, očekuju se padavine

Jutarnja temperatura od -1 do 2 C, najviša dnevna od 0 do 5 C

U Srbiji će sutra biti oblačno, mestimično sa snegom, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Više padavina ujutro i pre podne na severu, istoku i u planinskim predelima.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će biti oblačno, povremeno sa snegom, više padavina se ocekuje ujutru i pre podne uz manje povećanje visine sneznog pokrivača. Vetar slab i umeren, severozapadni. Temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez većeg kolebanja od 0 do 2 C.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni, sa uslovima za lokalnu pojavu vejavice u planinskim predelima, posle podne u slabljenju.

, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izgledi vremena u Srbiji za naredih sedam dana - do 21. februara:

U četvrtak oblačno, ponegde sa snegom, uglavnom u planinskim predelima. U petak i subotu suvo, u jutarnjim satima slab mraz, ponegde magla ili niska oblacnost. Zatim, oblačno, na severu suvo, u ostalim krajevima mestimicno sa snegom i temperaturom u granicama proseka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U narednih sat vremena u ovim krajevima Srbije kiša i sneg (TABELA)

Izvor: BKTV News, 13.Feb.2018

Spremite se!..Prema najavama meterologa do 18 časova u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, Beogradu i okolini oblačno, mestimično sa snegom slabog i umerenog inteziteta uz formiranje snežnog pokrivača. U ostalim krajevima mestimično kiša i susnežica...FOTO: Printscreen RHMZ..I sutra oblačno, mestimično...

Nastavak na BKTV News...

U BiH danas oblačno, suvo i hladno vreme

Izvor: Blic, 14.Feb.2018, 09:05

U BiH danas će u većini krajeva biti oblačno, hladno i suvo vreme...Tokom dana slabog snega biće samo ponegde na planinama na istoku i krajnjem zapadu, dok će na jugu biti delimično oblačno uz sunčane periode...Uveče je slab sneg moguć i ponegdje na severu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.