Srbija noćas na udaru OLUJNOG VETRA, sutra i do -17, zima se ne predaje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija noćas na udaru OLUJNOG VETRA, sutra i do -17, zima se ne predaje

Maksimalna dnevna temperatura u  celoj zemlji neće prelaziti 5 stepeni

Jak jutanji mraz očekuje se širom Srbije sutra, u nedelju 24. februara, upozorili su iz RHMZ-a

Kako kažu, u pojedinim delovima države temperatura će pasti i na manje od  -10 stepeni Celzijusa. Subjektivni osećaj biće, verovatno, da je i od hladnog hladnije.

Zbog mraza i jakih vetrova, koji su sinoć zavijali u mnogim delovima zemlje, ko ima žaluzine, večeras bi bilo bolje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ih što pre zatvori ili spusti, kao i da obezbedi prozore ili vrata koja dihtuju, kako toplota ne bi napuštala kuću.

Sutra će najhladije biti na Kopaoniku (-17), Zlatiboru i Majdanpeku (-11), a potom i u Kraljevu i Kruševcu (-9), kao i u Nišu, Boru, Novom Pazaru, gde će minimalna dnevna temperatura biti -8 stepeni Celzijusa.

, a najtoplije će biti širom Vojvodine, kao i u Leskovcu i Loznici, sa najvišom dnevnom temperaturom od 4 stepena Celzijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.