Srbija nikad neće zaboraviti da je Lukašenko došao u Srbiju u teškim trenucima za nju

Izvor: Beta Video, 03.Dec.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija nikad neće zaboraviti da je Lukašenko došao u Srbiju u teškim trenucima za nju

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je naglasio da Srbija nikad neće zaboraviti da je Lukašenko došao u Srbiju u teškim trenucima za nju, ``kada smo imali mali broj prijatelja``, podsetivši da je lako bit dobar u dobrom. On je, govoreći o dešavanjima u nedavnoj prošlosti, rekao da se postideo jer je, kada je Lukašeko bio na Kopaoniku, tadašnji predsednik Srbije želeo da se sretne sa njim, ali tajno, kako ne bi bili vidjeni. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Postideo sam se jer je tadašnji predsednik Srbije želeo da se sretne sa njim, ali tajno,

Izvor: Beta Video, 03.Dec.2019

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je govoreći o dešavanjima u nedavnoj prošlosti, rekao da se postideo jer je, kada je Lukašeko bio na Kopaoniku, tadašnji predsednik Srbije želeo da se sretne sa njim, ali tajno, kako ne bi bili vidjeni. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

VUČIĆ: Sramota me što bivši predsednik nije hteo da ga vide s Lukašenkom

Izvor: Kurir, 04.Dec.2019, 08:13

Vučić ispričao da je predsednik Belorusije svojevremeno privatno boravio na Kopaoniku, a tadašnji šef države želeo je jedino tajno da se sretne s njim. Lukašenko je to odbio jer nema razlog da se krije

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.