Srbija mora da čuva mir Vučić: Nemamo pravo na neodgovorne izjave

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 22:07

"Srbija mora da čuva mir" Vučić: Nemamo pravo na neodgovorne izjave

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je uveren da će biti nastavka dijaloga sa Prištinom

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je uveren da će nastavka dijaloga biti nekad, uprkos različitim neodgovornim izjavama, poput stvaranja Velike Albanije, koje dolaze od albanskih političara Predsednik je poručio da je Srbija u evropskim i svetskim okvirima mala, ali da u regionu mora da vodi računa o svojim izjavama i potezima kako bi ostala ključ stabilnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- U regionu mi smo ti koji moramo da vodimo računa najviše. Oni svi imaju pravo na neodgovorne izjave, oni svi imaju pravo na neodgovorno ponašanje, i neka to rade u Sarajevu i neka u Prištini i neki drugi, koje neću ni da pominjem... Mi nemamo pravo… - rekao je Vučić.

Ističe da Srbija mora da čuva mir, a da će odgovoriti na pametan način - daljim napretkom ekonomije, čuvanjem našeg naroda i podrškom našem narodu i na KiM i u Republici Srpskoj, ali i saradnjom sa Albancima i Bošnjacima.

- Neka pričaju šta god hoće, nikakav strah nemojte da imate, jer je Srbija danas mnogo snažnija nego što je bila nekada, zato da spuštamo tenzije i gledamo da nam zemlja napreduje - poručio je Vučić.

To će značiti, kaže, podizanje i kulture i pozvao građane da sutra prošetaju do Savskog trga i pogledaju kako veličanstveno izgleda novi spomenik podignut tvorcu srpske države - Stefanu Nemanji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.