Srbija je zemlja u kojoj se poštuju verske različitosti Vulin razgovarao sa predsednikom Islamske zajednice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 16:36

"Srbija je zemlja u kojoj se poštuju verske različitosti" Vulin razgovarao sa predsednikom Islamske zajednice (VIDEO)

Vulin je istakao da je islamska zajednica deo našeg naroda, istorije i kulture

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, u razgovoru danas u Novom Pazaru sa predsednikom Islamske zajednice u Srbiji Mevludom Dudićem, poručio je da je Srbija država svih njenih građana i da svi uživaju ista prava i zaštitu.

.

- Srbija je zemlja u kojoj se poštuju verske različitosti i svako ponašanje kojim se na bilo koji način ugrožava ustavom zagarantovano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravo na slobodu veroispovesti neće biti tolerisano. Svako ponašanje kojim se vređa verska pripadnost biće sankcionisano i nikada neće imati podršku u državi Srbiji - naglasio je Vulin, a saopšteno iz Ministarstva.

Prema njegovim rečima, policija je tu da radi u interesu svih građana Srbije, da štiti njihova prava i bezbednost i u tom poslu za policiju, ističe, nikakve razlike ne postoje - svi građani su jednaki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.