Srbija je još jednom zaprepašćena FOTO

Izvor: B92, 22.Okt.2021, 15:22

"Srbija je još jednom zaprepašćena" FOTO

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se povodom novih napada na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Ponovo smo svedoci besomučnih, beskrupuloznih napada Đilasovih tajkunskih medija, na porodicu predsednika Aleksandra Vučića".

Kako kaže, meta najnovijih laži je ponovo predsednikov sin.

"Meta najnovijih laži je ponovo predsednikov sin, a cela Srbija je još jednom zaprepašćena koliko im ništa nije sveto kako bi se ponovo dočepali vlasti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crtajući metu na predsednikovu decu misle da će oslabiti predsednika, da će ga naterati da se povuče, da odustane od borbe za bolju, uspešniju Srbiju, koju smo u vreme Đilasa i njegovih poslušnika mogli samo da sanjamo".

Mali navodi da građani Srbije sve odlično vide i znaju ko radi u njihovom interesu.

Međutim, građani Srbije sve odlično vide i znaju ko radi u njihovom interesu, a ko je tu da izmišlja, laže i ugrožava bezbednost predsednikovoj majci, ocu, deci. Srbija pamti koliko su je unizili i slomili Đilas i njegovi saborci, i nikakva medijska haranga na porodicu Vučić to neće izbrisati. Prestanite da napadate tuđu decu. Time pokazujete da ste pravo dno i to najviše govori o vama".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"PRESTANITE DA NAPADATE TUĐU DECU!" Siniša Mali zagrmeo zbog novih bestidnih napada na sina predsednika Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021

Napadi su ponovo potekli od dnevnog lista "Danas"..Ponovo smo svedoci besomučnih, beskrupuloznih napada Đilasovih tajkunskih medija, na porodicu predsednika Aleksandra Vučića, naveo je Siniša Mali, ministar finansija...- Meta najnovijih laži je ponovo predsednikov sin, a cela Srbija je još jednom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.