Srbija dobila ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENJE na PAKLENI PLAN Albanaca: Invazija na jug Srbije za Božić

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija dobila ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENJE na PAKLENI PLAN Albanaca: Invazija na jug Srbije za Božić

Uznemirujuće informacije

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković izjavio je da je uoči božićnih praznika od KFOR dobio informacije da u Kopnenoj zoni bezbednosti i na prostoru Kosova i Metohije može doći do ugrožavanja bezbednosti.

Vojska i na Božić obezbeđuje mir

On je, prilikom današnjeg obilaska baze "Jezerska mahala" u Kopnenoj zoni bezbednosti, naglasio da su razmene informacija sa KFOR-om, kao subjektom obezbeđenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovornim za mir u južnoj srpskoj pokrajini, svakodnevne, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

- U petak sam iz razgovora sa komandantom KFOR -a došlo do određenih informacija da u Kopnenoj zoni bezbednosti može doći do ugrožavanja bezbednosti, kao i na prostoru Kosova i Metohije. Srećom za sada je sve mirno i stabilno i siguran sam da su snage KFOR preduzele sve mere i da će tako ostati - rekao je general Diković, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.