Sramoto jedna, PRIJATELJICE NOĆI, od Adrijane Lime imaš samo LIM BESNI Lukas u otvorenom pismu IZVREĐAO Sonju, ali tu nije kraj!

Izvor: Blic, 03.Sep.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sramoto jedna, PRIJATELJICE NOĆI, od Adrijane Lime imaš samo LIM" BESNI Lukas u otvorenom pismu IZVREĐAO Sonju, ali tu nije kraj!

Juče je javnost potresla informacija da je folker Aca Lukas navodno pretukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović. Ona je otišla u Urgentni centar, a Lukas je u izjavi za Blica kazao da ju je "samo šutnuo nogom". Nakon nekoliko sati oglasio se i otvorenim pismom.

U podugačkom postu na Fejsbuku Lukas aludira na Sonjinu navodnu vanbračnu aferu sa Markom Jarićem, ali i najavljuje borbu za ćerku Viktoriju.

- Od go*neta sam hteo da napravim pitu! Ali sam preterao! Napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam monstruma! Prodavačice jeftine robe sa Kapali čaršije, ne možeš mi više para uzeti i ovo je mnogo za tvoj kapacitet! Možeš da me nameštaš do mile volje! Pokaži nam te povrede, sramoto jedna, majko našeg deteta, pipnuto te nisam!

Sramota me je bilo zbog jadnog deteta sve ove godine da kažem kakav si ti monstrum! Ali sada je dosta! sada će svi znati ko je "Sonja Vu"! Pokondirena tikva, loš pokušaj Adrijane Lime! Od Adrijane LIme imaš jedino lim umesto mozga! Sramoto! Počinje borba za Viktoriju! Javno ti saopštavam da ću se truditi svim silama da ti uzmem dete, a ti dobro znaš koliko razloga za to ima! Prijateljice noći, mene si našla da nameštaš! Sram te bilo! Sada se dobro drži - stoji u Lukasovom obraćanju Sonji preko društvenih mreža. Njena reakcija se još čeka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.