Spremite se za šok, jer niko nije očekivao da muškarci ovo najviše vole u krevetu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2019, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite se za šok, jer niko nije očekivao da muškarci ovo najviše vole u krevetu

Sigurno ste i vi mislili kako muškarci u krevetu ne žele ništa drugo nego običan seks, ne žele da se maze i gledaju kako što pre da pobegnu iz kreveta? Takve i slične predrasude razbilo je nedavno sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 2000 odraslih osoba.

Istraživanje Univerziteta Indiana bavilo se seksualnim sklonostima muškaraca i žena i došli su do novih rezultata - koji se razlikuju prema polu.

1046 žena i 975 muškaraca između 18 i 91 godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << učestvovalo je u istraživanju - odgovarali su na pitanja o svom seksualnom životu. Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: Naime, muškarci padaju na nežnost i poljupce.

Dakle, poljupci, maženje, grljenje su stvari koje preferira većina muškarca u krevetu.

Istraživač Debi Herbenik kaže: - Muškarci takođe imaju veliku potrebu da ih žene maze i miluju. Ono što nas je malo iznenadilo je činjenica da im je to čak važnije od samog seksualnog čina.

Osim toga, pokazalo se da ni muškarci ni žene nisu baš spremni za eksperimentisanje kad je reč o igranju uloga ili seksu na javnom mestu. Draži im je seks u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.