Sprečena likvidacija u Tivtu; mediji: Meta bio Velja Nevolja

Izvor: B92, 22.Jan.2021, 13:38

Sprečena likvidacija u Tivtu; mediji: Meta bio Velja Nevolja

Uprava policije Crne Gore u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom te države jutros je navodno sprečila planiranje ubistva Veljka Belivuka.

Prema navodima Vijesti, likvidacija je trebalo da bude izvršena u Tivtu, ali je policija prekinula plan kriminalne grupe.

"Za sada možemo da potvrdimo samo da je sprečena jedna likvidacija", rečeno je iz vrha Uprave policije.

Policija je navodno privela više osoba, a u konsultacijama sa specijalnim državnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tužilaštvom znaće se kakva će biti kvalifikacija dela koja će im biti stavljena na teret.

Podsećamo, jedan od vođa navijača Partizana Veljko Belivuk i Marko Miljković Mare su privedeni pre četiri dana u kotorsku policijsku stanicu. Oni su, prema informacijama bezbednosnih službi Crne Gore, bili gosti Radoja Zvicera, jednog od vođa Kavačkog klana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.