Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splićanin ranjen početkom maja ponovo povrijeđen, bori se za život

Marko Bekavac, Splićanin koji je 1. maja ranjen u obje noge ispred kafića "Clo" u Splitu, ponovo je završio u bolnici, javlja "Slobodna Dalmacija".

On je prije dva dana u bolnicu primljen s teškim povredama glave. Kako se saznaje, radi se o krvarenju oko mozga, a ljekari njegovo stanje ocjenjuju kao životno ugroženo. Priključen je na respirator.

Povrede glave doktori ne povezuju s ranjavanjem od prije dvadesetak dana, a još se ne zna kako je 27-godišnjak stradao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Istražuje se da li je pretučen ili je nesrećnim slučajem došlo do povreda.

Podsjetimo, Marka Bekavca prvog dana ovog mjeseca ispred splitskog kafića ranio je Ivan Giljanović za kojim se još traga.

Obojica su odavno poznati policiji i crnoj hronici, a ako je suditi po Bekavčevom Instagram profilu, bili su u prilično dobrim odnosima prije pucnjave prvog maja.

I tog dana su sjedili zajedno, ali u jednom trenutku Giljanović ga je propucao.

Pročitajte još: Objavljen snimak nakon pucnjave u Splitu, ranjeni mladić moli za pomoć

(Index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.