Špijuni Južne Koreje su SAZNALI: Pjongjang ove godine razvija raketu koja će POGODITI SAD?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špijuni Južne Koreje su SAZNALI: Pjongjang ove godine razvija raketu koja će POGODITI SAD?

Svakog trenutka je moguća katastrofa

Špijunska agencija Južne Koreje sopštila je danas da je moguće da Severna Koreja ove godine razvije interkontinentalnu balističku raketu koja bi mogla da pogodi kopno SAD i navela da pomno prati situaciju.

Nije bilo znaka neposrednog nuklearnog testa iako Pungje-ri oblast za nuklearne probe Severne Koreje izgleda spremno za još jednu detonaciju "u svakom trenutnku", saopštila je agencija poslanicima, prenosi Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zvanični Pjongjang nastavlja sa nuklearnim i raketnim programima uprkos osude međunarodne zajednice i jača kontrolu nad spoljnim informacijama suočena sa sankcijama, rekli su poslanici po završetku brifinga iza zatvorenih vrata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SEUL UPOZORAVA: Severna Koreja ove godine moze da razvije raketu do SAD

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2017

Špijunska agencija Južne Koreje sopštila je danas da je moguće da Severna Koreja ove godine razvije interkontinentalnu balističku raketu koja bi mogla da pogodi kopno SAD i navela da pomno prati situaciju Špijunska agencija Južne Koreje sopštila je danas da je moguće da...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.