Spasila se zahvaljujući pici: Zlostavljač nije shvatio šta se događa!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Okt.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasila se zahvaljujući pici: Zlostavljač nije shvatio šta se događa!

Operater iz policije je podelio ovuu priču na sajtu Reddit na delu predviđenom za nezaboravne pozive koje su dobijali.

Operater je ispričao kako je nepoznata ženska osoba pozvala, rekla svoju adresu i onda naručila veliku picu na pola prekrivenu kulenom i na pola pečurkama i papričicama.

Operater je pretpostavio da je poziv bio neslana šala pa je upitao da li je svesna da je pozvala policiju.

Kada je devojka potvrdno odgovorila upitao je da li postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << neki stvarni problem i nakon što je rekla da postoji operater je poslao policajce koji su bili u blizini mesta na kom se ona nalazila.

Policajci koji su se pojavili na sceni su rekli da su zatekli ozbiljno isprebijanu devojku i poprilično pijanog momka sa njom.

Devojka je objasnila da je on to radio već duže vreme i onda su mu stavili lisice i odveli ga.

"Mislim da je jako lukavo od nje bilo što je iskoristija taj trik" rekao je operater "Definitivno jedan od poziva koje neću zaboraviti."

Nadlanu / T.D.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.