Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasao je malo gušče pre 2 godine i sada ima prijatelja ZA CEO ŽIVOT

Kada je Majk Dživandži pre dve godine spasao bespomoćno gušče koje se davilo u jezeru Osvego u američkoj državi Oregon, nije ni slutio da će steći najboljeg prijatelja za ceo život.

Gušče je dobilo ime Kajli, a nakon što malo ojača, Majk je planirao da je pusti u divljinu. Međutim, Kajli se toliko vezala za svog spasioca, da se od tada ne odvaja od njega ni na tren. Čak i kada je pokušavao da je se "otarasi", Kajli je strpljivo čekala ispred Majkove kuće da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pojavi.

- Pokušao sam da je se "rešim", čak sam je kolima odvezao daleko od kuće i ostavio u divljini, ali se ona vraćala kući pre nego što sam ja uspeo da se dovezem kolima - rekao je Majk.

Kajli je čak izuzetno ljubomorna na žene koje su deo Majkovog okruženja. I pored toga, Majk priznaje da je podjednako "lud" za Kajli, kao što je ona za njim.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.