Španija: Beograđani među uhapšenima za ubistvo Peruničića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020, 14:53

Španija: Beograđani među uhapšenima za ubistvo Peruničića

Među četiri osobe koje su uhapšene u Španiji zbog ubistva Crnogorca Miloša Peruničića su i Beograđani Nemanja S. (22) i Duško Š. (29), javljaju beogradski mediji.

Španska policija saopštila je juče da su u toj zemlji uhapšene četiri osobe osumnjičene za ubistvo Miloša Peruničića, poreklom iz Bara, koji je prošlog meseca ubijen u Marbelji, navodeći da je motiv rat kavačkog i škaljarskog kriminalnog klana.

Kako prenose podgoričke Vijesti, policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je navela da je istraga brzo pokazala da je Peruničićeva likvidacija posledica sukoba dva kriminalna klana koji traje od 2014. godine, ali nisu naveli kom klanu je Peruničić pripadao ili bio blizak.

U policiji kažu da su dve osobe za koje se sumnja da su ubile Peruničića uhapšene u Barseloni, u koju su navodno pobegle nakon likvidacije, dok su druge dve osobe, koje se sumnjiče se za prikrivanje tragova zločina, uhapšene u Barseloni i Marbelji.

Dvojica uhapšenih su navodni počinioci ubistva, dok su druga dvojica navodno bili zaduženi za njihovo skrivanje.

Peruničić je ubijen 2. juna nedaleko od centra Marbelje.

Kako su tada preneli španski mediji njemu je dok je šetao, na očigled brojnih svedoka, prišao muškarac obučen u mornarsko odelo i ispalio nekoliko hitaca u njega.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.