Izvor: Blic, 17.Dec.2017, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sova je udarila u prozor i TEŠKO SE POVREDILA, a onda su u pomoć pritekli neočekivani spasioci (VIDEO)

Ova mala sova udarila je u prozorsko staklo i povredila se. Nije mogla da se pomeri i jedno oko joj se zatvorilo. Vlasnici kuće odmah su je pustili unutra kako ne bi postala meta divljih mačaka.

Utoplili su je, mazili i stavili na sigurno. Oduševili su se ovom životinjicom i njenim ponašanjem. Bila je potpuno opuštena i pitoma. Bilo je potrebno samo nekoliko minuta da se potpuno oporavi.

Iako su hteli da je odvedu kod veterinara, predomislili su se kada je počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da leti po kući. Zahtevala je da je puste na slobodu. Oni su to, naravno i učinili, iako su oboje izjavili kako su se vrlo brzo zaljubili u nju i kako bi bilo sjajno imati sovicu u kući. Ali, svesni toga da se radi o divljoj životinji, pustili su je odmah kada je pokazala da to želi, prenosi hrvatski portal "Indeks".

Sigurni smo da će im ona biti zahvalna na ovome do kraja života i, ko zna, možda ih ponovo poseti!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.