Šok na Tovarniku: Hrvati u srpskom teretnjaku pronašli BRDO NARKOTIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok na Tovarniku: Hrvati u srpskom teretnjaku pronašli BRDO NARKOTIKA

Na Međunarodnom carinskom graničnom prelazu Tovarnik pripadnici carinske mobilne jedinice i policije u pretrazi teretnog vozila srpskih registarskih tablica, kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Srbije, pronašli su skrivena 364 paketa sa ukupno 280 kilograma marihuane, saopšteno je danas iz Policijske uprave vukovarsko-sremske.

U saopštenju se navodi da je teretno vozilo sa prikolicom-hladnjačom na granični prelaz stiglo noćas oko 1,50 sati i da su pripadnici mobilne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedinice carine i policajci posumnjali da je krov prikolice-hladnjače prepravljen i da se u tom prostoru nalaze sumnjivi paketi.

- Po nalogu Županijskog suda u Vukovaru obavljena je pretraga teretnog vozila prikolice, a u krovu hladnjače pronađeno je 364 paketa sa oko 280 kilograma marihuane - stoji u saopštenju hrvatske policije.

Navodi se da je srpski državljanin uz krivičnu prijavu predat hrvatskom Državnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.