Socijalna radnica iz Lajkovca isprskana sonom kiselinom

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 20:30

Socijalna radnica iz Lajkovca isprskana sonom kiselinom

Policija u Lajkovcu uhapsila je V. N. (43) iz Lajkovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo napad na službeno lice.

Radnicu Centra za socijalni rad u Lajkovcu Lj. P. (61) napala je danas njena sugrađanka V.N.(43), polivši je po licu tečnošću za koju se sumnja da je sona kiselina.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Socijalnoj radnici pomoć je ukazana u lajkovačkom Domu zdravlja, ali je zbog prirode povreda nastalih na licu, kako se sumnja sonom kiselinom, upućena u bolnicu u Valjevu, gde će biti utvrđen stepen povreda i poreklo tečnosti.

Pretpostavlja se da je motiv napada revolt Lajkovčanke, s obzirom na to da je Centar za socijalni rad, u slučaju koji vodi povređena Lj. P., nedavno doneo odluku da njenog desetak godina mlađeg brata smesti u ustanovu socijalne zaštite, jer je utvrđeno da sestra nije sposobna da se stara o njemu.

Pored policije, o napadu na socijalnu radnicu obavešteni su resorno ministarstvo i direktor Međuopštinskog centra za socijalni rad u Ljigu, u čijem sastavu funkcioniše odeljenje u Lajkovcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.