Snimak hapšenja, osumnjičeni vikao Zovite policiju VIDEO

Izvor: B92, 26.Avg.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak hapšenja, osumnjičeni vikao "Zovite policiju" VIDEO

Beograd -- Policija je nakon opsade koja je trajala 18 časova uhapsila osobu osumnjičenu za učešće u pucnjavi u Bloku 45, a objavljen je i snimak hapšenja.

Muškarac je uhapšen nedaleko od zgrade koja je bila blokirana cele noći i čitavog jutra, a prilikom hapšenja, koje su izveli inspektori u civilu, vikao je "Pozovite policiju".

Nezvanično, on je uhapšen kada je pokušao da pobegne nakon skoka kroz prozor sa prvog sprata, saznaje B92.

Prema nezvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << informacijama, uhapšeni A. S. (44) osuđivan je zbog pljačke na 5,5 godina zatvora, a nedavno je došao iz Brazila, pišu "Večernje novosti".

Opsadno stanje počelo je u četvrtak u 20h kada je muškarac koji je vozio crni automobil marke BMW počeo da puca iz vozila i automobilom udarao u druge automobile u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri vozila.

Nakon toga je utrčao u zgradu, koju je policija pretresala celu noć.

Opširnije u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.