Snijeg i led okovali Novi Pazar – Većina ulica neočišćena

Izvor: SandzakPress.net, 25.Jan.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snijeg i led okovali Novi Pazar – Većina ulica neočišćena

Saobraćaj u gradu se teško odvija a i van Novog Pazara se vozi u vrlo otežanim uslovima jer je formiran sniježni pokrivač od nekoliko centimetara. U gradu su samo glavne ulice očišćene i to veoma slabo, dok u pojednim naseljima, posebno u visinskim zonama ulice su gotovo neprohodne, ništa bolja situacija nije ni sa pješačkim stazama i trotoarima koji su uglavnom zatrpani snijegom.  >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Zabrinjava to što tokom obilaska grada nismo uočili nijedno vozilo za čišćenje snijega na ulicama grada, također nema ni vidljivih tragova da je posuta so ili rizla na kolovizu. Stanovnici se bore sa bijelim pokrivačem koji se iz minuta u minut povećava. Najteža situacija je u brdovitim seoskim područjima, gdje su i najveći sniježni nanosi. Zbog otežanog kretanja ulicama izašli su samo oni koji su morali.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar nespreman za snijeg – Privatne firme će čistiti puteve

Izvor: SandzakPress.net, 26.Jan.2019, 16:04

Zbog snijega koji je tokom prethodnog dana i noći napadao više od 30 centimetara, Gradski štab za vanredne situacije Novog Pazara odlučio je angažirati privatne firme na čišćenju puteva.  Kako saznajemo privatnici će čistiti snijeg u naseljima Selakovac, Svojbor, Šutenovac, Mur i Šestovo. ...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.