Snažna eksplozija na auto-putu kod Pećinaca FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 25.Maj.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažna eksplozija na auto-putu kod Pećinaca FOTO/VIDEO

Snažna eksplozija odjeknula je na auto-putu Beograd-Zagreb kod Pećinaca, saznaje B92.net. Saobraćaj je bio obustavljen, stvorila se kilometarska kolona.

Kako nezvanično saznaje B92, zapalio se kamion koji je prevozio parfeme, u traci smera ka Beogradu. Kolona vozila je duga nekoliko kilometara.

Za sada nije poznato šta je prouzrokovalo požar. TV Prva saznaje da vozač nije povređen i da je uspeo da napusti vozilo pre nego što ga je vatra uništila.

Obe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trake na auto-putu Beograd-Zagreb ponovo su puštene za saobraćaj u oba smera, nakon jednoipočasovonog zastoja koji je izazvao kamion koji se zapalio na putu kod Pećinaca.

Kilometarska kolona vozila koja je bila formirana zbog zastoja polako se pomera.

Prema rečima svedoka, nakon početne jake eksplozije bilo je i više slabijih.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Snažna eksplozija na auto-putu Beograd-Zagreb

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2018

Snažna eksplozija odjeknula je na auto-putu Beograd - Zagreb kod Pećinaca, saznaje B92.net. Saobraćaj je obustavljen, stvorila se kilometarska kolona vozila...Kako nezvanično saznaje B92, zapalio se kamion koji je prevozio parfeme, u pravcu ka Beogradu. Kolona vozila je duga deset kilometara...Za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.