Izvor: RTS, 17.Jun.2022, 06:07

Smena sunca i oblaka s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom

U Srbiji danas promenljivo vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Najviša temperatura do 29 stepeni.
Promenljivo i oblačno vreme usloviće tokom dana kratkotrajne pljuskove praćene grmljavinom. Ipak, biće i sunčanih perioda.

Duvaće umeren, povremeno pojačan severozapadni vetar. 
Jutarnja temperatura od 10 do 18, a tokom dana od 26 do 29 stepeni.
I u Beogradu se očekuje smena sunca i oblaka, a u pojedinim delovima grada biće kratkotrajnih pljuskova.
Najviša temperatura oko 27 stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OD JUTROS VREME U SRBIJI NESTABILNO: Red sunca, red oblaka, a trebaće vam i kišobrani

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2022

U Beogradu promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala...U Srbiji će danas biti promenljivo vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom...Duvaće umeren, povremeno pojačan severozapadni vetar. Najniža temperatura kretaće se od 10 do 18, a najviša...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U SRBIJU STIŽE PAKLENI TALAS IZ AFRIKE: Pripremite se za tropske vrućine, meteorolog Đurić objavio najnoviju prognozu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2022

Meteorolog Đorđe Đurić u svojoj najnovijoj prognozi otkriva kakav je vikend pred nama i šta se očekuje tokom sledeće sedmice...U Srbiji u subotu ujutro i pre podne umereno oblačno, a tokom dana pretežno sunčano, dok se i dalje nešto više oblaka očekuje na jugu i jugoistoku Srbije...- Zbog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.