Slučaj predsednik opštine na ekskurziji je sve bizarniji

Izvor: B92, 12.Okt.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj "predsednik opštine na ekskurziji" je sve bizarniji

Predsednik Skupštine opštine Arilje Dragiša Terzić gostovao je u utorak, 9. oktobra na Prvoj televiziji i dobio šansu da u živom programu iznese svoju istinu.

Zbunio je javnost predsednik Skupštine opštine Arilje kada je sa đacima krenuo na ekskurziju. Poziv direktora škole mogao je da odbije, ali nije.

Na ekskurziju je poveo i suprugu.

Đaci kažu da im nije smetalo njihovo prisustvo, ali jeste to što su, kada su u Italiji dobili zamenu za autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se pokvario, mlađi sedeli na podu i menjali se, da niko dugo ne stoji.

Kome verovati, kao da nisu bili na istom putovanju.

Stigli smo i do cene putovanja, koju predsednik i njegova supruga nameravaju da plate u ratama. Taj momenat je posebno osetljiv, jer đacima nisu ni ponuđena dva gratis mesta, koja inače na ekskurzijama daju agencije.

Negde se izgubila ta informacija. Neko je zatajio, razredne starešine ili direktor škole.

Dragiša Terzić je pohvalio saradnju sa našom televizijom i obećao da će nam poslati uplatnice, koje bi bile dokaz da njegova dva mesta nisu bila “dva gratis za đake”.

O čemu se radi – opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"KAD MOŽE PALMA, MOGU I JA" Gradonačelnik maše uplatnicama, priča o ekskurziji ariljskih maturanta dobila je BIZARAN NASTAVAK

Izvor: Blic, 12.Okt.2018

"Ja sam uplatio prve četiri rate", izjavio je u utorak Dragiša Terzić, predsednik Skupštine opštine Arilje, govoreći u jutarnjem programu TV Prva o plaćanju ekskurzije na koju su on i njegova supruga išli sa lokalnim maturantima. Nekoliko dana kasnije, ovoj televiziji dostavio je uplatnicu kao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.