Slučaj Belivuk: Dvojica iz grupe potpisali sporazum sa Tužilaštvom da svedoče o svemu što znaju

Izvor: Beta, 01.Mar.2022, 10:33

Slučaj Belivuk: Dvojica iz grupe potpisali sporazum sa Tužilaštvom da svedoče o svemu što znaju

Dvojica okriviljenih - Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević, iz grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, potpisali su sa Tužilaštvom za organizovani kriminal sporazum o svedočenju na osnovu kojeg će dobiti 15, odnosno 14 godina zatvora.Kako piše Politika, u statusu okrivljenog saradnika dužni su da govore istinu i da ne prećute ništa od onog što znaju.Oni će biti ispitani pošto okrivljeni iznesu svoje odbrane, a nakon što daju svoje iskaze neće više biti dužni da dolaze na sudjenje.Sporazum treba da potvrdi sudsko veće koje će voditi postupak protiv Belivukove grupe i to pre 8. marta, za kada je zakazan početak pripremnog ročišta u tom procesu, piše list.Belivukova grupa tereti se za više ubistava, trgovinu drogom i druga teška krivična dela.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dva člana Belivukove kriminalne grupe idu u zatvor na 14 i 15 godina u zamenu za svedočenje

Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2022

Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević, okrivljeni iz grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, potpisali su sa Tužilaštvom za organizovani kriminal sporazum o svedočenju na osnovu kojeg će dobiti 15, odnosno 14 godina zatvora.. Kako piše Politika, u statusu okrivljenog saradnika dužni su da govore...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.