Slovenija nije pala s neba

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 15:56

"Slovenija nije pala s neba"

Ljubljana -- Slovenački predsednik Borut Pahor poručio je danas povodom Dana državnosti da je Slovenija postigla veliki uspeh od proglašenja nezavisnosti pre 30 godina.

"Slovenija nije pala s neba, već je bila rezultat veoma iskrene, često zahtevne i komplikovane političke saradnje. Uradili smo puno toga za naš razvoj za ovih 30 godina", rekao je Pahor na tradicionalnom danu otvorenih vrata posetiocima u Predsedničkoj palati.

Ocenio je da je Slovenija danas poštovana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << članica međunarodne zajednice i društvo socijalne kohezije i ekonomskog napretka, prenosi STA.

"Ima prijatelje širom sveta, nema neprijatelje. Slovenija je bezbedna zemlja", rekao je Pahor.

On je izrazio nadu da je pandemija korona virusa u zemlji završena i pozvao građane da se vakcinišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pahor: Slovenija nije pala s neba

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2021

LJUBLJANA - Slovenački predsjednik Borut Pahor poručio je danas povodom Dana državnosti da je Slovenija postigla veliki uspjeh od proglašenja nezavisnosti prije 30 godina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.