Slikala se sa Đokovićem, a sutra diže zastavu Hrvatske na proslavi Oluje

Izvor: B92, 03.Avg.2021, 16:06

Slikala se sa Đokovićem, a sutra diže zastavu Hrvatske na proslavi "Oluje"

Hrvatska zlatna olimpijka Matea Jelić sutra će podići zastavu Hrvatske na obeležavanju Oluje.

"Juče su mi rekli da sam pozvana. Nikad to ne bih odbila. Velika mi je čast", rekla je Matea.

Matea i njena porodica primali su i neke preteće poruke.

"Nisu bile upućene samo meni, nego i celoj porodici. Radi njih mi nije svejedno. Roditelji su to prijavili, rekli da ne brinem o tome, da će sve biti dobro. Pokušavam ne misliti na to", rekla je Matea. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Potpredsednik Vlade Hrvatske Boris Milošević izjavio je danas da ove godine neće doći na obeležavanje Oluje u Kninu.

"Ove godine necu ići na godišnjicu obeležavanja u Knin. Dogovorom u Vladi je donesena ova odluka. Prošla godine je bila prva godina, gde smo hteli da pošaljemo jasne poruke i u tome smo uspeli. Ove godine ne ide cela Vlada. Nakon što sam otišao u Knin, bilo je pitanja je li to dobar potez. Tako će i ove godine biti pitanja i da odem i da ne odem, uvek će biti pitanja", rekao je Milošević.

Milošević je dodao da njegova ovogodišnja odluka da ne ide u Knin nije korak unazad, te da se od politike pomirenja neće odustati i da će se uvek slati poruke pomirenja, koje su slate na početku mandata.

"Moj neodlazak ne znači da sam odustao od te politike. Ne mislim da ta politika zavisi isključivo o mom odlasku u Knin", naveo je Milošević.

Podsetimo, tokom turnira na Olimpijskim igrama, hrvatska sportistkinja fotografisala se sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem.

Ta fotografija je izazvala lavlinu komentara na društvenim mrežama.

"Kako ovakve fotografije nekome ne mogu biti lepe"? - glasio je jedan od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.