Slavni pevač mora da plati 44 miliona dolara, jer je ukrao pesmu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni pevač mora da plati 44 miliona dolara, jer je ukrao pesmu (VIDEO)

Tekstopisac iz Filadelfije, Danijel Marino, dobio je presudom odštetu za ukradenu pesmu u visini od 44 miliona dolara, prenose strani mediji.

Njegovu pesmu ukrao je, ni manje ni više, nego slavni Ašer, koji ju je preimenovao u "Bad Girl", a ovaj hit našao se na njegovom albumu "Confessions" 2004. godine.

Ovim albumom Ašer je postigao rekordnu prodaju, budući da je album prodat u više od 10 miliona primeraka i dobio je dijamantski status.

Danijel je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na sudu naveo kako je 2001. i 2002. godine radio na pesmi "Club Girl", te da iza svega stoji samo njegovo ime kao autora i producenta.

Parnica je počela još 2011. godine, a Marinov advokat naveo je kako je sedam godina, uprkos svemu, verovao u svog klijenta i njegove tvrdnje, navodi "Rolling Stone".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.