Izvor: RTS, 02.Dec.2020, 19:21

Skupština usvojila izveštaje o radu i finansijske planove

Poslanici Skupštine Srbije usvojili su izveštaje o radu i finansijske planove više nezavisnih državnih organa i regulatornih tela.
Usvojeni su izveštaji o radu Agencije za borbu protiv korupcije, Fiskalnog saveta, Komisije za hartije od vrednosti za 2019.godinu i izveštaj o radu Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki u periodu od 1.januara do 31.decembra 2019.godine.

Poslanici su dali saglasnost na finansijske planove Agencije za energetiku i REM-a za 2021.godinu i na izmene i dopune finansijskog plana Komisije za hartije od vrednosti za ovu godinu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DRI utvrdila nepravilnosti u Završnom računu budžeta Srbije za 2019.

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Dec.2020, 17:14

Državna revizorska institucija (DRI) utvrdila je nepravilnosti u završnom računu budžeta Srbije za 2019. godinu, pokazuje izveštaj koji je 3. decembra predsednik DRI Duško Pejović predstavio Odboru Skupštine Srbije za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava. U pomenutom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.