Izvor: Beta, 11.Mar.2011, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština o izboru Vlade u ponedeljak od 11 sati

BEOGRAD, 11. marta 2011. (Beta) - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić-Dejanović rekla je u petak uveče agenciji Beta da će Skupština u ponedeljak najpre konstatovati ostavke ministara, a potom će biti izabrani novi članovi Vlade Srbije.

Ostavke će se konstatovati na sednici Skupštine koja će početi u ponedeljak u 10 sati, a sat kasnije počinje sednica o izboru članova Vlade.

"Tu sednicu ćemo početi od 11, pa dok je ne završimo", rekla je Djukić-Dejanović agenciji Beta.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština o izboru Vlade u ponedeljak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2011

BEOGRAD -..Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović rekla je večeras da će na sednici Skupštine u ponedeljak prvo biti konstatovane ostavke ministara, a potom će biti izabrani novi članovi Vlade Srbije...Đukić-Dejanović je agenciji Beta kazala da su danas oko 16 sati u Skupštinu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rekonstrukcija Vlade Srbije do utorka

Izvor: Southeast European Times, 12.Mar.2011, 01:11

11/03/2011..BEOGRAD, Srbija -- Rekonstrukcija vlade biće završena do utorka (15. marta), rekla je predsednica parlamenta Slavica Đukić-Dejanović na konferenciji za novinare u četvrtak. Debata o zakonima o vladi i ministarstvima počela je u utorak i očekuje se da će trajati do ponedeljka, pred...

Nastavak na Southeast European Times...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.