Skupština nastavila sednicu, poslanici postavljaju pitanja

Izvor: Press, 20.Apr.2017, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština nastavila sednicu, poslanici postavljaju pitanja

Skupštine Srbije nastavila je sednicu, a početak rada poslanici koriste da postavljaju pitanja i traže obaveštenja od predstavnika vlasti.
Foto:B92.net
Poslovnikom o radu parlamenta to im je omogućeno na početku rada svakog utorka i četvrtka.
Posle toga trebalo bi da bude nastavljena objedinjena rasprava o više međunarodnih sporazuma i protokola.
Na dnevnom redu sednice su i Predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odluke o prestanku funkcije zaštitnika građana, kao i predlozi odluka o izmenama članova i zamenika članova odbora Skupštine Srbije i Predlog odluke o utvrđivanje sastava stalnih delegacije Skupštine u međunarodnim parlamentarnim institucijama.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Šta interesuje narodne poslanike, a ko nije vidovita Zorka

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2017

Skupština Srbije nastavila je zasedanje, a na dnevnom redu našao se set međunarodnih sporazuma, ali i Predlog odluke o prestanku funkcije zaštitnika građana. U fokusu rasprave poslanika, ipak, bila su druga pitanja, od statistike odgovora na poslanička pitanja do slučaja Savamala i protesta...Izvor:...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.