Skromni velikan iz gradskog prevoza: Ovo je situacija koja se omiljenom Gigi Moravcu desila u autobusu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skromni velikan iz gradskog prevoza: Ovo je situacija koja se omiljenom Gigi Moravcu desila u autobusu (FOTO)

Anegdota iz života

- Navikao sam na gradski prevoz, ja sam stara mušterija još od studentskih dana - rekao je jednom prilikom proslavljeni glumac, koji je u svakoj prilici koristio javni prevoz.

- Jednom sam ušao u pun autobus, kod Slavije, u stvari baš kad onkologije, jedva sam se ugurao na poslednju platformu. Tu je stajao jedan grmalj, okrenuo se i kada me je ugledao pitao: "Da dižem ja nekog? Ajde bre majmuni" - ispričao je na televiziji Marko Nikolić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

I zaista, njegov život je bio jednostavan. Voleo je da provodi vreme sa porodicom, prijateljima i da svojoj deci daje vetar u leđa. On je voleo da vodi uobičajen život.

- Ako neko hoće da proživi svoj život normalno i da isto tako i radi svoj posao, ima šanse da ga preživi, sem u ekstremnim popularnostima, kada narod ne može da odoli da ne izrazi svoju ljubav prema nekim likovima - ispričao je Marko svojevremeno.

Marko Nikolić je rođen u Kraljevu 20. oktobra 1946. godine. Glumu je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Bio je član Narodnog pozorišta od 1970. godine. Igrao je u pozorištu, filmu i na televiziji.

Od 1963. do 2018. godine glumio je u preko 80 ostvarenja, što televizijskih, što filmskih, što pozorišnih, a uživao je veliki ugled među kolegama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.