Šta je Skot poručio Srbima VIDEO

Izvor: B92, 22.Dec.2018, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Skot poručio Srbima VIDEO

Beograd -- Američki ambasador u Beogradu Kajl Skat poželeo je građanima Srbije mir, ljubav i novi optimizam u sledećoj godini.

Istovremeno je naglasio da je godina na izmaku podsetila na veze koje spajaju dva naroda.

Skot se u video-poruci objavljenoj na Tviteru Ambasade SAD osvrnuo na proteklu godinu, rekavši da Amerikanci imaju razloga da se na nju osvrnu sa dosta optimizma jer je to bila godina jake i žive privredne aktivnosti koja je SAD donela skoro 2,5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novih radnih mesta.

"Ovde u Srbiji proslavili smo stotodišnjicu kraja Prvog svetskog rata kao i podizanje srpske zastave iznad Beloj kući u znak američke solidarnosti sa Srbijom. To je važno podsećanje na veze koje spajaju naša dva naroda, kako tada, tako i danas", rekao je Skot.

Uoči nove godine, kako je dodao, razmišljamo o izazovima koji nas očekuju u Srbiji, Americi i širom sveta, kao i o potrebi za dobrom voljom i saradnjom.

"Moja novogodišnja želja je da naši prijatelji u Srbiji pronađu mir, ljubav i novi optimizam u godini koja dolazi", poručio je američki ambasador.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.