Škola u kojoj je preminuo dečak (6), poznata je po ZLU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škola u kojoj je preminuo dečak (6), poznata je po ZLU!

Naime osumnjičeni V. V. je domar škole, koji je u decembru prošle godine imao i seksualni odnos sa devojčicom

Kako mediji saznaju šestogodišnji F.J. učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave.

Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici. Lekar ambulante koja je u okviru škole pokušao je reanimaciju i konstatovao je smrt. Škpla koju je pohađao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesrećni dečak poznataje je po aferi "domar".

NEZAPAMĆEN UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI KOD PREŠEVA: Đak prvak (6) preminuo usred nastave

Naime osumnjičeni V. V. je bio domar škole, koji je prošle godine u decembru imao i seksualni odnos sa devojčicom. Porodica devojčice je primetila da sa njom nešto nije u redu, pa je ona u jednom trenutku priznala roditeljima da je u ljubavnoj vezi sa domarom.

Policija je odmah uhapsila muškarca, a Više javno tužilaštvo u Vranju je nakon saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage.

 O slučaju pedofilije obavešteno je Ministarstvo prosvete, koje je odmah suspendovalo osumnjičenog s posla.

UŽAS kod Preševa: Domar SILOVAO učenicu (13): Devojčica se poverila majci koja se zbog OVE rečenice SLEDILA od šoka

Kako su mediji saznali i pisali ranije o tome, bludni domar živi u istom selu u kom i devojčica. Oženjen je i ima decu.

Selo Rajince ima oko 3.000 stanovnika, uglavnom albanske nacionalnosti, a škola "Zejnel Ajdini" ima 194 učenika od prvog do osmog razreda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.