Skelet muškarca pronađen u vinogradu pored Čegra

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Mar.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skelet muškarca pronađen u vinogradu pored Čegra

Skelet muškarca pronađen je u napuštenom vinogradu nedaleko od spomenika na Čegru, a sumnja se da je reč o Tomislavu Goluboviću (88) koji je nestao, rečeno je danas agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

Telo je pronađeno 8. marta, kao i delovi garderobe i novčanik sa ličnim dokumentima, a oni su prebačeni u Zavod za sudsku medicinu da bi se utvrdio identitet preminulog.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac nije umro nasilnom smrću.

Nestanak >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Golubovića, profesora u penziji, prijavljen je 28. decembra, a prema rečima njegove porodice on je izašao iz svog stana u centru Niša neposredno pred doček Nove godine i od tada je trajala potraga za njim.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.