Skandalozna izjava slavnog glumca!

Izvor: Mondo, 04.Feb.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandalozna izjava slavnog glumca!

"Išao sam danima s pištoljem i tražio to crno đubre da ga ubijem"

Glumac Lijam Nison važi za legendu ne samo zbog filmova koje je naš kolumnista svrstao u posebni "Lijam Nison žanr", već zbog ponašanja, izjava i besplatnih sendviča.

Sada bi sav taj ugled mogao da padne u vodu, zbog intervjua "Indipendentu" u kojem je otkrio gde je pronašao inspiraciju za ulogu u poslednjem filmu.

Govoreći o filmu "Cold Pursuit", u kojem igra oca koji se sveti nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što mu je sin ubijen, Nison je otkrio da mu je bilo lako da se identifikuje s junakom filma, jer je član njegove porodice doživeo tragediju.

"Bilo je to pre par godina. Vratio sam se s puta i saznao da je osoba iz moje porodice silovana", rekao je Lijam, ne želeći da otkrije o kome se radi. "Pitao sam je da li zna ko joj je to uradio, rekla je 'ne'. Pitao sam je zna li da li je belac, crnac, rekla je crnac. Danima sam šetao ulicama s oružjem gledajući da li ću ga sresti, da li će neko izaći iz nekog bara i napasti me kako bih mogao da ubijem to crno đubre".

Nison je dodao i da shvata kako je razmišljao pogrešno i da je samo njegovo odrastanje u Irskoj bilo teško i nasilno, ali to ga nije opralo u očima javnosti.

Nedugo nakon što je objavljen intervju društvene mreže su se usijale - Lijam Nison je nazvan rasistom, čovekom koji sve crnce krivi za ono što se, nažalost, dogodilo njegovom najbližem i glumcem koji bi sad nakon ovog intervjua trebalo da se "debelo izvini", a onda povuče iz javnosti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.